lördag 8 januari 2011

ÖPPET VATTEN

Senaste dagarna med plussgrader och rätt vindar har brutit bort mycket is längs kusten.
Inne i Karlshamn är det öppet och flera av vikarna runt stan är också öppna, likaså Stora delar av Lister och norra Skånekusten, med andra ord dom platser där vinden legat på.
Ska man prova på gädda så kan det bli svårt i det kalla vattnet om det nu inte blir någon soldag, själv är jag mer sugen på en tur efter öringen för det är nu på vintern som dom största brukar tas nära land.
Blir det bara lite mer myspys väder blir det nog en tur snart så får man ju se vad det kan bli...

torsdag 6 januari 2011

SKITVÄDER OCH GÖSFISKE

Ja det finns ju dom som inte låter sig stoppas av att snön vräker ner....fast med tanke på att det blåser kuling så snöar det nog från vänster till höger...
Team Diablo är trots väder ute på isen i jakt på gösen och jag tycker nog att gösen får offra sig lite nu när killarna står där och fryser.
Hur det går kan ni som vanligt följa direkt från mobil bloggen.GÖSFISKE I SNÖOVÄDER

söndag 2 januari 2011

SJUKT, SJUKT OCH VÄLDIGT SJUKT!!

Man slutar ju aldrig att förvånas över människans grymhet och fantasi på att hitta på nya grymma saker och ibland kan det vara svårt att välja vem som är sjukast.
Hittade först en film som visar hur rika Amerikaner fiskar haj med levande katter!
Inte kul att se folk som kallar sig"sportfiskare" pyssla med sånt här, men som vanligt på nätet så finns det ofta flera sidor av samma mynt.
Söker man lite på dessa som samlar in pengar i kampen mot detta grymma fiske dyker det snabbt upp andra uppgifter.
Mannen som gjort filmen lär har fejkat den för att kunna samla in pengar till sig själv med hjälp av donationer och diverse försäljning.
Vet inte vad som är sjukast, att fiska med levande katter eller att hitta på detta för att tjäna pengar på andras medlidande?
Vad som är sant eller inte får var och en avgöra själv men jag tror och hoppas för katternas skull att det att det är bluff och att allt bara handlar om att lura folk på pengar.
Nu vet du ju redan att det finns 2 versioner på denna berättelse men innan du tittar på filmen vill jag ändå varna för vad du kommer att se!
Här ligger filmen om fiske med katter:LEVANDE KATTER SOM BETE

Här ligger filmen om "sanningen"? ALLT FÖR ATT TJÄNA PENGAR  Samma film men läs texten och titta igen, sen kan du avgöra vad du tror på.