lördag 12 mars 2011

GÖSMETE OCH ISLÄGE

Team Diablo är i dag ute igen på jakt efter storgösen och som vanligt kan ni följa dom här  :
GÖSMETE "LIVE"

När det gäller isläget i havet så har det nu försvunnit mycke is men i många vikar och skyddade platser ligger isen tjock och kommer nog att ligga någon vecka till.
Redan nu finns det mindre yter att fiska på men jag är tveksam till att det är lönt då vattnet är väldigt kallt.
Kan bli upp mot 8-9 grader till veckan och hittar man en bra plats med sol och mörk botten kan det kanske....finnas någon huggvillig gädda om man fiskar låååångsamt.
Glöm inte dokumentären om yrkesfiskaren Jim i morgon kl. 20.00 på svt 2, ska bli kul att se hur han visas upp i denna "fakta" film.

torsdag 10 mars 2011

NÄTFISKE DOKUMENTÄR

Nu på söndag kl. 20.00 i svt 2 visas en dokumentär om yrkesfiskaren Jim från Pukavik.
Det har ju under många år skrivits mycke!! om denna man på olika fiskeforum runt om i landet så detta program måste man nog se.
DEN SISTA LANDNÄRA YRKESFISKAREN

onsdag 9 mars 2011

GRYMMA ISGÄDDOR

Killarna i Team Diablo har bytt isfiske efter gös mot gädda och dom har flyt nu.
Hur bra det gick ser du om du följer länken.ISMETE GÄDDOR

söndag 6 mars 2011

NU ÄR DET SNART DAGS...

5-6 Grader varmt och lite frånlandsvind har gjort att man nu kan se öppet vatten i Pukavik...visserligen långt ut men ändå.
Men fortsätter vädret så här blir det snart fiske även om många vikar har räligt tjock is så kommer det att gå att fiska snart och det suger ganska bra i fisketarmen nu.
Det var ju en svinvinter förra året med men då fanns det ju dagar som det gick att fiska på när isen släppt men i år vet jag ingen som lyckats hitta en lucka i isen.
Skulle tro att det kommer att va ganska mycke gäddpest på gäddan i år för sista årens kalla vintrar gör att dom står stilla och smittar varandra.
Sen var ju förra vårens fiske så ooootroligt trögt så man får nog inte ha för stora förväntningar på fisket i år heller.