lördag 9 april 2011

POWER PRO BULK

Har några spolar Power pro bulkspolar på 1370 meter, moss grön.
Ni som fiskar vet ju redan att linan är bra, stum, rund och mjuk.
Tar 1000 kr för en spole om du hämtar eller 1100 kr om den ska skickas mot postförskott.
Du kan vel fylla 9-10 rullar på en spole, pris i butik ligger på ca. 2,50 per meter och uppåt och det blir 3425 kr för samma mängd.
Linan är märkt med 20 LB (USA mått) motsvara 0,19 mm/ 13 kg. (vet att det står 65 LB på bild men det gäller inte)
Vill du ha (köpa..) en så hör bara av dig.

fredag 8 april 2011

HELGENS FISKE

Den onödigt hårda vinden sista dagarna har precis som sist tryckt ut allt vatten så för min del blir det nog inget fiske denna helgen.
Men för all del har man redan planerat fiske så är det väl bara att testa men räkna med lååågt vatten.
Vet att dom större fångsterna mörkas mer för varje år och i år har jag inte hört om någon 10+ här på kusten, sen om ändå har tagits någon är ju en annan sak...

söndag 3 april 2011

FISKE I DIMMAN

Har vänta hela helgen på våren som var låvad att komma...trötnade på att vänta och stack i väg en runda vid 3.
Väldigt dimmigt och helt vindstilla när jag kom fram till mitt ställe på Lister, gick min vanliga runda och vid fjärde kastet blev det en stor virvel där jag lyft upp jiggen vid förra kastet. Katastrof att missa en fisk i så klart vatten på en meters avstånd....tröstade mig med att den säkert inte vill hugga ändå.
fiskade av nästan hela viken då jag mitt i ett kast såg en fisk på botten drygt en meter från mig, vevade in jiggen och sänkte ner den framför nosen på den.
Drog lite fram och tillbaka men inte en min gjorde den, först när jag la jiggen på näsan blev den sur och simmade iväg.
Fick en liten snipa längst inne i viken och samtidigt dök det upp 4 flugviftare på land, surt för nu tog dom hela den sträckan som jag inte fiskat på och det är väldigt ovanligt att det dyker upp folk när jag är ute så min vanliga runda var nu körd.
Körde hemåt och stannade på ett annat ställe, han vel fiska 10  minuter när 3 andra kom. Kul!!...bara att lägga ner och åka hem.
Tror inte det blivit något där ändå för detta ställe kan ibland ha väldigt rostbrunt vatten och det va det i dag , sikt på maxs 60-70 cm sen va det svart.
Ja det blev ju en i alla fall och lite frisk luft.
Perfekt krokad i stingern


Det utlovade "vårvädret"....