fredag 8 april 2011

HELGENS FISKE

Den onödigt hårda vinden sista dagarna har precis som sist tryckt ut allt vatten så för min del blir det nog inget fiske denna helgen.
Men för all del har man redan planerat fiske så är det väl bara att testa men räkna med lååågt vatten.
Vet att dom större fångsterna mörkas mer för varje år och i år har jag inte hört om någon 10+ här på kusten, sen om ändå har tagits någon är ju en annan sak...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tjenare micke har varit ute två pass efter gädda fiska mycket i från tocken till norje vi va ute den 1a april och hade 25 gäddor på en dag var av 18 följare/tappade som störst tog vi 5,2 och 6,7kg sen några mindre , dom va riktigt arga hoppade efter sakerna bet hårt,men ville inte sätta sig yt vattnet låg på 3-5 grader. sen tog man en liten snabb tripp i onsdags kväll då hade vi 7 gäddor alla tappade var av en över 7kg vid båten då gade tempraturn ökat mellan 2-4 grader så vissa ställen låg ytvattnet på 7.dock var de dåligare fiske men antar det va för att de va låg vatten då.

Anders sa...

Visst har det tagits 10+. :)

Micke sa...

Ja prickar man bara rätt så kan man hitta mycke gädda men det har inte jag gjort ännu i år. Första turen i år låg vattentempen på 1,5 så det har ökat bra nu.
Jo du Anders klart det har tagits 10+ men nog inte så många som för 3-4 år sen, sen är det lite trist med mörkningen samtidigt som jag förstår varför.
Renoverar trappen hemma så fisket ligger nere en stund...suck.

Anonym sa...

Fisket denna vår har varit otroligt segt, speciellt runt lister. Bara små 2kilos fiskar..

Micke sa...

Hela vestra Blekinge har vel varit ganska segt sista åren, klart bättre från Ronneby och österut men så är man lite för lat för att köra..